Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

One2vibe Stamina and Strenght (100gr)

100gr
Adviesprijs € 19.49 € 16.58
15% korting

Productomschrijving

Extra kracht en uithoudingsvermogen om je prestaties naar een nog hoger level te tillen!

Het Ayurvedische kruid Ashwaganda is nog niet zo bekent in de sport wereld. Raar, want dat had het zeker al wel moeten zijn, omdat Ashwaganda een zeer waardevolle aanvulling is voor sporters. Ashwaganda stimuleert namelijk de spierkracht, spiergrootte, spierherstel en vetafname in verhouding. Ashwaganda helpt de kans op spierbeschadiging te verminderen. Gokshura stimuleert het testosterongehalte en ondersteunt zo de groei in lichaamskracht en lichaamsbouw. Tulsi is ook een must have ingrediënt voor dit product. Tulsi heeft namelijk een belangrijke onmisbare eigenschap voor de sporter: het lichaam ondersteunen bij bescherming tegen fysieke uitputting bij zware workouts. Verder ondersteunt dit Ayurvedische kruid het centrale zenuwstelsel, houdt het je soepel en geeft het energie. Shatavari zorgt ook voor voldoende energie en vergroot je uithoudingsvermogen. Dit maakt het supplement uitermate geschikt voor de krachtsporter, maar het is dus ook zeer geschikt voor de duursporter of de sporter die als doel heeft om af te slanken en net even wat meer van zichzelf wil vragen om die kilo’s te verliezen.

Voordelen:

Extra kracht en uithoudingsvermogen om je prestaties te vergroten

Vergroot spieropbouw

Meer energie en een sneller herstel

Geen vochtvasthouding zoals bij creatine, dus ook geschikt tijdens cutten

100% natuurlijk en van biologische oorsprong

Belangrijk:

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Na openen goed sluiten. Droog en donker bewaren en buiten bereik van kinderen houden.

IngrediëntenGokshura* (Tibulus terrestris), Tulsi* (Ocimum sanctum), Shatavari* (Asparagus racemosus), Ashwagandha* (Whitania somnifera),VegaCapsPlus

*van biologische oorsprongSamenstelling per capsule:

Gokshura* 150 mg

Tulsi* 150 mg

Shatavari* 150 mg

Ashwagandha* 150 mg

Dosering2 maal daags 2 capsules met water innemen. Bij een workout voorafgaand 2 capsules innemen, de andere 2 aanvullend op een ander tijdstip die dag.

Overige informatie over dit product

Merk
One2vibe
SKU
DN3054
EAN
08720289610784
Inhoud
100gr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95