Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Otalgan Swim plugs (6st)

6st
Adviesprijs € 9.99 € 6.85
31% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Swim plugs

Otalgan Swim Plugs zijn special ontworpen om de oren af te sluiten voor water. De swim plugs voorkomt water in de oren en zijn ideaal te gebruiken voor zwemmen, douchen en watersporten. Zeer geschikt voor kinderen met buisjes en om een zwemmersoor te voorkomen. Otalgan Swim Plugs zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal waardoor ze zeer comfortabel aanvoelen.

De swim plugs zijn herbruikbaar. Je kunt ze vervangen indien ze vies zijn geworden of wanneer het dopje zijn hechtende eigenschap heeft verloren. Gebruik warm water en milde zeep om te reinigen. Laten drogen voor hergebruik.

Samenstelling
Silicone

Gebruik
Zorg ervoor dat de opening rondom het oor droog en schoon is.
Kneed het dopje in de vorm van een balletje. Gebruik het gehele dopje, het mag niet worden gebroken.
Plaats het oordopje tegen de gehoorgang en druk het zachtjes aan zodat de gehoorgang afgesloten wordt en het buitenoor gevuld wordt

Gebruik de oordopjes volgens de gebruiksaanwijzing.

Otalgan Swim Plugs zijn special ontworpen om de oren af te sluiten voor water. De swim plugs voorkomt water in de oren en zijn ideaal te gebruiken voor zwemmen, douchen en watersporten. Zeer geschikt voor kinderen met buisjes en om een zwemmersoor te voorkomen. Otalgan Swim Plugs zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal waardoor ze zeer comfortabel aanvoelen. De swim plugs zijn herbruikbaar. Je kunt ze vervangen na 3 keer gebruik, indien ze vies zijn geworden of wanneer het dopje zijn hechtende eigenschap heeft verloren. Gebruik warm water en milde zeep om te reinigen. Laten drogen voor hergebruik.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Zorg ervoor dat de opening rondom het oor droog en schoon is. Kneed het dopje in de vorm van een balletje. Gebruik het gehele dopje, het mag niet worden gebroken. Plaats het oordopje tegen de gehoorgang en druk het zachtjes aan zodat de gehoorgang afgesloten wordt en het buitenoor gevuld wordt. Druk het oordopje nooit in het gehoorkanaal aangezien het moeilijk te verwijderen is. Vervang na drie keer gebruiken het dopje door een nieuwe. Na elk gebruik dienen de oordopjes bewaard te worden in het plastic doosje. Geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar. Niet verder dan 10 meter onder water gaan. De swim plugs zijn herbruikbaar.

Overige informatie over dit product

Merk
Otalgan
SKU
898775
EAN
8711744032616
Inhoud
6st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95