Om de droogte in de keel tegen te gaan zijn wij vaak geneigd water te drinken om de keel te smeren, wat over het algemeen een kort maar niet toereikend effect geeft. 

De oorzaken hiervan zijn divers:

  • Plaatselijke beschadiging van de keel.
  • Te veel of verkeerd stemgebruik.
  • Gevoeligheid voor stoffen van buiten af.
  • Het gebruik van bepaalde geneesmiddelen.

Abdijsiroop ® is een melange en is gemaakt op een 100% kruidenbasis.

Samenstelling
Water, suiker, kruidenextract (drosera, primula, echinacea, pimpinella, hyssopium, equisetum, thymus, veronica, althaea, malva, marrubium, absinthum, foeniculum, anisum, aurantium), laurierkerswater, caramel (bevat gluten), alcohol, natriumcarboxymethylcellulose, conserveringsmiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), kaneelolie.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 690 kJ / 165 kcal
Koolhydraten 40,9%
Vetten 0,0%
Eiwitten 0,0%
Het totaal kruiden extract gehalte is 4,14%

Gebruik
Volwassenen: Als regel neemt men van Abdijsiroop ® 3 à 4 eetlepels per dag, waarvan de eerste lepel het liefst op de nuchtere maag. Vervolgens een eetlepel in de loop van de dag. De derde lepel 's avonds voor het naar bed gaan ( ongeveer één of anderhalf uur na de laatste maaltijd) en de vierde 's nachts als het slapen belet wordt. 
Kinderen: van 6 tot 12 jaar geeft men Abdijsiroop ® op dezelfde wijze als bij volwassenen, echter let wel: per dessertlepel of paplepel.
Kinderen: van 3 tot 6 jaar geeft men Abdijsiroop ® per theelepeltje.
Schudden voor gebruik. 

Fabrikant:
Alfaco BV
Beeldschermweg 6 B
3821 AH  Amersfoort

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder