Test alert message!

Accu-Chek Smart Pix biedt u een eenvoudige en innovatieve oplossing voor de analyse en verwerking van uw diabetesgegevens (bloedglucosewaarden en insuline afgifte). Met Accu-Chek Smart Pix heeft u geen enkele computerkennis nodig en hoeft u zelfs geen software te installeren op uw computer. Accu-Chek Smart Pix verzamelt de gegevens van uw Accu-Chek bloedglucosemeter en/of insulinepomp en geeft ze gestructureerd weer in tabellen, grafieken of statistieken. Zo behoud u altijd een volledig overzicht over uw diabetesverloop.

Accu-Chek Smart Pix - een klein apparaat met grote voordelen

Of u nu een beginner of een expert bent, de Accu-Chek Smart Pix biedt u steeds een oplossing op maat.

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Keuze tussen 20 verschillende mogelijkheden om uw waarden af te beelden
  • Geen installatie van software of extra kabels nodig
  • Directe verbinding met de PC via USB

In één oogopslag alle gegevens van uw diabetes

Accu-Chek Smart Pix geeft u de keuze tussen 20 verschillende mogelijkheden om uw waarden af te beelden, zoals globale, dagelijkse en wekelijkse trends. Hierdoor kunt u trends en patronen in uw therapieverloop herkennen. Specifiek zijn er 3 varianten mogelijk:

U heeft een, twee, of drie Accu-Chek bloedglucosemeters

Accu-Chek Smart Pix zorgt ervoor dat de gegevens van uw Accu-Chek bloedglucosemeter(s) op het computerscherm verschijnen. 8 verschillende grafieken, tabellen en statistieken geven uw testresultaten in een oogopslag weer, over een periode van maximaal 12 weken. Zo krijgt u een volledig overzicht van uw bloedglucosegegevens. En met behulp van maaltijdmarkeringen in de meter is het verder mogelijk om waarden die voor of na de maaltijd zijn gemeten te visualiseren.

U heeft een Accu-Chek insulinepomp

Uw Accu-Chek Spirit of Accu-Chek D-TRONplus insulinepomp biedt u gegevens van uw insulineafgifte en de handelingen die zijn verricht met de insulinepomp en infusiesets. Na het overzetten en analyseren met Accu-Chek Smart Pix kunt u 7 verschillende weergaven bekijken.

Voeg gegevens uit insulinepomp en bloedglucosemeter(s) samen

In het Accu-Chek-systeem passen zowel de gegevens uit uw insulinepomp als die van uw bloedglucosemeter(s). U brengt de gegevens van uw Accu-Chek apparaten over en ziet in 5 weergaven gecombineerde gegevens van uw diabetesbehandeling; een nog betere ondersteuning voor uw therapieverloop.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder