Test alert message!

Always Maandverband ultra secure night


Always Ultra Secure Night (maat 4) is speciaal ontworpen voor bescherming ’s nachts. Het maandverband biedt meer bescherming doordat het 60% groter is aan de achterkant* en bovendien ook nog eens 40% langer is. Zo ben je dus nóg meer en beter beschermd tegen lekken, hoe vaak je ’s nachts ligt te draaien en te woelen. Deze maandverbanden hebben SecureGuard beschermrandjes en een ultra absorberende technologie die vocht omzet in gel, het vasthoudt en lekjes helpt voorkomen. Het maandverband biedt je tot 100% bescherming, welke lichaamsvorm of menstruatie je ook hebt. Deze maandverbanden bevatten ook een geurneutraliserende technologie die geurtjes niet alleen maskeert maar ook vasthoudt. Hoewel de Always Ultra Secure Night maandverbanden maar 3 mm dun zijn, bieden ze ’s nachts tot 100% bescherming voor een geweldig comfortabel gevoel.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder