Test alert message!

Tarwekiemen zijn de essentie van het leven van de tarwekorrel. Vanuit de kiem ontstaat een nieuwe plant. Het is een opslagplaats van vitamines, mineralen, eiwitten, gezonde omega-3/6/9, vezels en nog vele goede voedingsstoffen en anti-oxidanten zoals lecithine en 800mg alfa-liponzuur per 100g.

Ze geven gerechten een heerlijke en zoete smaak. Deze plooizak beschermt tegen zuurstof en licht. Op bio gecontroleerd door Blik. 0% genetisch gemanipuleerd en 0% radioactief bestraald. Verkrijgbaar in 2 versies.Rauw:100% natuur, 100% actieve enzymen ofveredeld:thermisch ontbitterd maar niet geroosterd.

Ingredienten
TARWEkiemen*
* = van biologische landbouw

Allergeneninformatie:
Bevat gluten

Voedingswaarde per 100g:

Energie 1427 kJ / 341 kcal
Vetten 9,2 gram
waarvan verzadigde vetzuren 1,8 gram
enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1,5 gram
meervoudig onverzadigde vetzuren 5,9 gram
Koolhydraten 24 gram
waarvan suikers 12 gram
Vezels 25 gram
Eiwitten 28 gram
Zout 12,5 mg

Gebruik : Strooi ze in drank, muesli, soep, yoghurt, sausen, pasta, rijst, aardappelen en op groenten, salades en brood (niet mee verhitten, achteraf toevoegen) of eet ze afzonderlijk, 1 tot 6 eetlepels en meer per dag.

Fabrikant:
Noble House NV

Verkoop en distributie
TerraSana Organic Food Specialties
Waaier 10
2451VV Leimuiden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder