Test alert message!

Amiqure Derma huid & vacht


Voedingssupplement voor de hond.Toepassingen bij: 

haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.


Samenstelling per tablet:

Borage officinalis (omega-6) 44 mg

Allium sativum extract 20 mg

Visolie (omega-3) 11 mg

Zink 5,86 mg

Biotine 3,6 mg

Vitamine B3 2,25 mg

Vitamine A 750 IU 

Vitamine E 5 IU


Ingredienten

Maltodextrine, cellulose, tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat, natrium glycolaat zetmeel, siliciumdioxide, plantenextracten, olie, zink, biotine, vitamine B3, vitamine A, vitamine E en vegetarische smaakstof (LUPINE, rozemarijn, gist, zout en vitamine E als antioxidant E306)Gebruik

Dagelijks 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. 

Voor het eten of door het voer.


Fabrikant:

AmiQure B.V.

Postbus 9100

3301 AC Dordrecht 


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder