Test alert message!

Bevordert het uithoudings- vermogen bij duursport.
Bevat ‘low gi’ koolhydraten en electrolyten die ondersteuning bieden tijdens langdurige uithoudingsinspanningen.

Road Runner vult elektrolyten aan om je zo lang mogelijk energiek te houden. Wielrenners, wegatleten en andere duursporters zweten veel en verliezen naast vocht ook veel elektrolyten, zoals natrium, kalium en calcium. Het verlies hiervan kan tot vermoeidheid en een gebrekkige concentratie leiden. Liever blijf je alert reageren op signalen tijdens een dag met vele wegen.

Ingredienten
Maltodextrine1, fructose, l-carnitine-tartraat, citroenzuur, taurine, natuurlijke sinaasappelsmaak, bètacaroteen, natriumchloride1, kaliumchloride1, magnesiumchloride1, calciumchloride1, zoetstof: natriumcyclamaat, ascorbinezuur, tricalciumfosfaat.

Samenstelling per 100 gram
Koolhydraten 88,6 g
Suikers 44 g
Carnitine 1667 mg
Isotonische zouten 450 mg

Ingredienten
Maltodextrine, fructose, l-carnitine-tartraat, citroenzuur, taurine, natuurlijke sinaasappelsmaak, bètacaroteen, natriumchloride, kaliumchloride, magnesiumchloride, calciumchloride, zoetstof: natriumcyclamaat, ascorbinezuur, tricalciumfosfaat.

Koel, droog en dicht bewaren.

Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik
Meng 1-2 opgehoopte eetlepels (30gram) in een glas water (250ml) naar smaak of maak een drinkbidon aan.
 

Fabrikant
Amiset BV
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder