Ontdek de kracht van universele ontdek de kracht van universele helende energie

Quantum Touch is bij veel mensen bekend als 'helen met je handen'. Door middel van energie die je als het ware in je handen kunt samen laten komen, ben je in staat om jezelf en anderen van allerlei klachten af te helpen. Quantum Touch is wereldwijd een succesvolle en bekende methode en wordt door miljoenen mensen beoefend. De grondlegger ervan, Richard Gordon, heeft zijn Quantum Touch methode nu naar een heel nieuw level weten te brengen en heeft deze methode Quantum Touch 2.0 genoemd. Met Quantum Touch 2.0 leert hij ons genezen met behulp van hartenergie, en door met een andere blik naar onze wereld te kijken. Bijzonder hierbij is, dat Gordon er vanuit gaat dat mensen alleen zichzelf kunnen genezen, het zogenaamde zelfhelend vermogen van de mens. Degene die Quantum Touch 2.0 dus aan een ander geeft, helpt diegene zo zichzelf te genezen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat wij met echte, diepe, liefdevolle aandacht zaken kunnen beïnvloeden. Richard Gordon laat zien dat het door met liefdevolle aandacht naar iemand te kijken of aan iemand te denken dus ook mogelijk is om pijn te verlichten en mensen te verlossen van lichamelijke en geestelijke klachten. Het is mogelijk verschillende gezondheidsklachten en zelfs de houding van verschillende mensen tegelijk op een veilige en zichtbare manier te corrigeren.

Het idee dat wij afzonderlijke individuen zijn en dat onze gedachten de werkelijkheid niet zouden beïnvloeden wordt door dit boek volkomen op losse schroeven gezet…

Het bijzondere aan de Quantum Touch methode van Richard Gordon is, dat iedereen het kan leren, ongeacht opleidingsniveau of achtergrond. Dit boek geeft alle handvatten om succesvol met Quantum Touch 2.0 te werken. Het is wel aan te raden om met Quantum Touch 1.0 te beginnen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder