Test alert message!

402 Vitamine D3 25 mcg


Vitamine D is belangrijk voor de gezondheid. Het verhoogt bijvoorbeeld de opname van kalk in de botten waardoor vitamine D van belang is voor behoud van sterke botten, maar ook voor sterke tanden. Vitamine D is belangrijk voor een normale spierwerking. Daarnaast draagt vitamine D bij aan de weerstand.

Senioren, kinderen tot 4 jaar, zwangere vrouwen, mensen met een donkere huidskleur en mensen die onvoldoende zonlicht op de huid krijgen, hebben een verhoogde behoefte aan vitamine D. Daarom hebben zij dagelijks extra vitamine D nodig. De meest natuurlijke en actieve vorm van vitamine D is vitamine D3. 402 Vitamine D3 van AOV bevat 25 mcg vitamine D per vegacaps


Vrij van allergenen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen


Geschikt voor vegetariërs


- Van belang voor het behoud van sterke botten en tanden. 

- Zorgt mede voor een goede weerstand. 

- Goed voor de spieren.
Samenstelling per dagdosering (1 tablet)   % RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol)   25 mcg /

1000 IE
500%
*RI - Referentie Inname    

Ingredienten

Natuurlijke cellulose, HPMC (vegacaps), vitamines (vitamine D3, vitamine C (ascorbyl palmitaat))


Gebruik

1 maal daags 1 tablet bij een maaltijd.


Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.


Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.


Fabrikant:

AOV 

Wormerweg 1

1311XA  Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder