Test alert message!
502 Calcium Pyruvaat

Regelmatig bewegen is gezond. Het helpt bij het behouden van een gezond gewicht en geeft een fit gevoel. Om te bewegen gebruiken we onze botten en spieren en hebben we energie nodig. 502 Calcium Pyruvaat bevat pyrodruivenzuur. Calcium pyruvaat activeert de natuurlijke energie in het lichaam en het ondersteunt het energieniveau. Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten en is belangrijk voor een normale spierwerking. Daarnaast draagt Calcium ook bij aan een gunstige werking van de hartspier en ondersteunt zo de hartfunctie.


502 Calcium Pyruvaat bevat een stabiele niet zure vorm van pyrodruivenzuur en calcium die goed door het lichaam wordt opgenomen.


De opname van calcium is afhankelijk van voldoende aanwezigheid van in het lichaam.


Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps:
Calcium pyruvaat (gebufferd pyrodruivenzuur)

1.000 mg

waarvan calcium

150 mg (18,75% ADH*)

Vitamine C (ascorbyl palmitaat)

21 mg (26% ADH*)


*% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid


Ingredienten

calcium pyruvaat, HPMC (vegacaps), natuurlijke cellulose, vitamine C.


502 Calcium Pyruvaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Gebruik

2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.


Fabrikant:

AOV

Wormerweg 1

1311XA Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


03-2016


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder