Test alert message!

602 Suntheanine®


602 Suntheanine bevat 200 mg l-theanine. Dit is een zuivere vorm van het aminozuur theanine dat van nature voorkomt in groene thee.


Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps:

L-theanine (Suntheanine®)


200mg


Suntheanine® is een geregistreerd handelsmerk van Taiyo International, Inc.

 

Ingrediënten

Natuurlijke cellulose, L-theanine, pullulan (vegacaps).


602 Suntheanine® bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. 


Gebruik

1 maal daags 1 vegacaps een half uur voor of twee uur na een maaltijd met water innemen. Gebruik tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden.


Fabrikant:


AOV

Postbus 1237

1300 BE  Almere 

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 


 


 


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder