Test alert message!

Ginkgo Biloba extract is afkomstig van de gelijknamige Japanse Tempelboom. Het extract wordt gewonnen uit de gedroogde groene bladen van de Ginkgoboom. Ginkgo Biloba-extract heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en de doorbloeding van de hersenen. Ginkgo ondersteunt het geheugen en het concentratievermogen.


813 Ginkgo Biloba-extract bevat per dagdosering (2 vegacaps) 240 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract.
Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps:  
Ginkgo biloba-extract        240mg
Gestandaardiseerd extract uit het blad op ten minste

24% flavonoïden en 6% terpeen lactonen

Ingrediënten

Natuurlijke cellulose, ginkgo biloba-extract, HPMC (vegacaps), vitamine C (ascorbyl palmitaat).Vrij van allergenen- Geschikt voor vegetariërs en veganisten


Gebruik

2 maal daags 1 vegacaps innemen.


Fabrikant:

AOV 

Wormerweg 1

1311XA  Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder