Test alert message!

Resveratrol is een natuurlijk polyfenol wat geproduceerd wordt door planten wanneer ze aangevallen worden door o.a. bacteriën en schimmels (Pathogenen). Resveratrol is een polyfenol van de klasse van de stilbenen, te vinden in een groot aantal planten, waaronder de Rode wijnstok en Polygonum.


Vertrouwend op hun expertise binnen de fytotherapie heeft Arkopharma dit product speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule waarbij de kwaliteit en de integriteit van de plant bewaard blijven. Arkocapsules is ontstaan en ontwikkeld in Frankrijk en biedt u het beste van de natuur. Het is gecertificeerd door een onafhankelijk controlerende instelling die u hoogkwalitatieve producten garandeert.


Gebruiksadvies : 1 capsule per dag innemen met een groot glas water. Bestemd voor volwassenen.

Samenstelling per : capsule DRI*
Extract van druif 110 mg
Extract van de wortel van polygonum 100 mg
waarvan resveratrol 50 mg
Zink: 10 mg 100%
Selenium: 50 µg 91%

Ingrediënten : Droge extracten van druif (Vitis vinifera L.). Droog extract van de wortel van polygonum (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Decraene). Vulstof: calciumfosfaat. Vulstof: cellulose. Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat. Zinkoxide. Natriumseleniet. Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose. Kleurstoffen: ijzeroxide, titanium dioxide.


Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Donker, droog en koel bewaren.


Handgel

Met Sanicur handcleangel was je handen zonder water.


Met deze handcleangel kun je jouw handen snel en gemakkelijk wassen. De flacon bevat 250ml handgel.


Dankzij dit handzame formaat kun je de handgel gemakkelijk meenemen zodat je overal jouw handen kunt wassen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder