Royal Jelly wordt ook wel de hemelse remedie genoemd en is het resultaat van een wonderbaarlijke alchemie tussen het planten- en dierenrijk. Het wordt gemaakt door bijen om de koningin in de korf te voeden, hetgeen de naam verklaart. Door deze voeding is zij in staat om 40 keer langer te leven dan andere bijen.

Royal boost bevat 1000 mg Royal jelly gewonnen uit zorgvuldig gecontroleerde hoogwaardige verse Royal Jelly met een minimum HDA (10-hydroxy-2-decenzuur) gehalte van 1,4%.

Ingredienten:
Water 
Royal Jelly* (1 gram per drinkampul)
Honing (945 mg per drinkampul)
Geconcentreerd sinaasappelsap
Fructose
*gewonnen uit Royal Jelly en beat ten minste 1,4% HDA.

Gegarandeerd zonder alcohol, conserveermiddelen en kleurstoffen.

Gemiddelde voedingsanalyse per 100 ml:
Energie 54 kcal / 228 kJ
Eiwitten 1,1 gram
Koolhydraten 11,4 gram
Vet - Sporen
Royal Jelly 7,0 gram

Gebruik:
Drink gedurende 10 dagen 's ochtends een drinkampul puur of opgelost in een glas vruchtensap. De kuur mag indien gewenst meerdere keren per jaar worden herhaald en wordt vooral tijdens de verandering van de jaargetijden aanbevolen. Door het volledig natuurlijk karakter van het product kan er bezinksel onder in de drinkampul ontstaan. Er wordt dan ook aangeraden om de drinkampul goed te schudden voor gebruik.

Fabrikant:
Arkopharma Nederland BV
Bakkenzuigerstraat 11
1333 HA  Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder