Test alert message!
Als ouder maak je je natuurlijk zorgen wanneer je baby of kind verkouden is. Je belangrijkste aandachtspunt is dan, dat je zoontje of dochtertje weer vrijer kan ademhalen door de keel en neus. Door een belemmerde ademhaling kunnen veel baby’s en kinderen immers ’s nachts niet slapen. Ze gaan huilen en worden onrustig. En dit kan het herstel van een ziek kind vertragen. Al eeuwen is bekend, dat warmte en inhalatie van etherische oliën helpt om de luchtwegen weer vrij te maken. Het AROvest voor baby en kind combineert deze twee behandelmethodes bij verkoudheid op slimme wijze met elkaar.

Warmtewerking Het Arovest is een veilig product dat heel eenvoudig in het gebruik is. Het kan heel gemakkelijk bij je kind om gedaan worden en op de rug vastgemaakt worden met een elastische band met klittenbandsluiting. Het AROvest is vervaardig van geruwd polyester-fleece. Dit vergroot de oppervlakte van de stof, zodat de lichaamswarmte wordt vastgehouden. Daardoor wordt de borststreek aangenaam warm gehouden. Het slijm komt los en kan gemakkelijk opgehoest worden. Dit lucht op en geeft een vrijere ademhaling. Bovendien wordt hierdoor het herstellingsproces in gang gezet. Vocht veroorzaakt door zweten wordt naar de oppervlakte van het fleece getransporteerd om daar te verdampen.


Inhalatie olie voor kinderen Niet alleen verwarmen, maar ook inhaleren is mogelijk met het AROvest. Dat kan met het meegeleverde viltje en AROvest inhalatie olie voor baby en kind. Deze is samengesteld uit raapolie, lijnzaadolie, tijm, tea tree, dennenhars, dennennaald, lavendel en salie.Je druppelt AROvest Inhalatie olie voor baby en kind op het viltje en plaatst deze vervolgens in het speciale membraanzakje van het AROvest. De etherische dampen stijgen door de lichaamswarmte op en laten je kind weer vrij ademen. Het membraanzakje laat uitsluitend lucht door en geen vocht. De olie kan dus niet in direct contact komen met de huid.

Gebruik Met AROvest en AROvest inhalatie olie slapen je zieke kinderen vanaf de eerste nacht door en zullen de verkoudheidsklachten binnen 24 tot 48 uur verdwenen zijn. Het AROvest kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden, omdat het comfortabel zit en niet verschuift. Je brengt 4 tot 8 druppels op het viltje aan en plaatst deze in het binnenste membraamzakje van het vest. Vervolgens trekt u het AROvest over de borst aan. Je kunt tot viermaal per dag nieuwe olie op het viltje aanbrengen.


Maat 1: Borstomvang: 45 - 52 cm, ca. 0 - 1 jaar
Maat 2:Borstomvang: 52 - 59 cm, ca. 1 - 6 jaar
Maat 3: Borstomvang: 59 - 68 cm, ca. 6 - 10 jaar

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder