Test alert message!

Australian Glow’s Ultra-fine Facial Bronzing Mist geeft uw gezicht een snelle en natuurlijke gebronsde teint. Hét product voor de moeiteloze, perfecte glow en teint.
Door regelmatig gebruik, kunt u uw gebronsde teint geleidelijk aan opbouwen tot het gewenste resultaat. De mist is verrijkt met ingrediënten zoals jojoba, zodat de huid gedurende de dag is gehydrateerd. De verpakking is milieuvriendelijk door de “bag-on-valve” technologie die koolwaterstof-drijfgassen doet verdwijnen (in tegenstelling tot traditionele spuitbussen). De lichtgewicht mist is sneldrogend en ideaal voor eenieder die snel of onderweg de glow en teint willen bijwerken.

Bevat rustgevend rozenwater. Verrijkt met biologische ingrediënten. Vrij van butanen en parabenen. 100% recyclebare verpakking. Sneldrogende formule

Verbreek de verzegeling door stevig op de spray knop te drukken. Voor het beste resultaat brengt u de mist aan op een schone, geëxfolieerde huid. Houd 20 cm afstand tussen het flacon en de huid laat de spray lichtjes over het gezicht vernevelen door gelijkmatig, snelle bewegingen te maken. Laat de mist op natuurlijke wijze drogen. Na 6 uur zal de gloed zich volledig hebben ontwikkeld. Breng om de 2 tot 3 dagen opnieuw aan om de gewenste kleur te bereiken.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder