Test alert message!

De lichte, heldere, van water tot schuim formule van Australian Glow zit boordevol met natuurlijke en biologische ingrediënten. Speciaal ontworpen om de huid te hydrateren en een prachtige teint te creëren zonder dat er een zonnestraal aan te pas komt. De hydraterende gel geeft niet af en hoeft niet afgespoeld te worden. Super handig wanneer u nog snel even uw glow wilt bijwerken.

Zorg dat de huid schoon, geëxfolieerd en vrij is van vochtinbrengende crèmes. Masseer de gel met ronddraaiende bewegingen in de huid en verdeel de mousse gelijkmatig over het lichaam. Breng de gel dagelijks aan op een schone, droge huid en laat het volledig intrekken voor u zich aankleed. Was uw handen voor gebruik en scrub de huid eenmaal per week voor het beste resultaat.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder