Test alert message!

De voedende Self Tanning Mousse van Australian Glow is perfect om een gezonde, natuurlijke glow te krijgen, zonder uzelf bloot te stellen aan onzichtbare en schadelijke UV-straling.

Deze Tanning Mousse zit boordevol biologische ingrediënten en bevat Kakadu Plum, zodat de huid wordt gehydrateerd en verzorgd. Deze zelfbruinende mousse zorgt ervoor dat u kan stralen met een perfecte tan.

Om rekening te houden met moeder natuur is de verpakking gemaakt van Ocean Waste Plastic (OWP). De speciale formule heeft de juiste kleurafstemming om een oranje teint te voorkomen en geeft uw huid een prachtige, gelijkmatige gloed. Sneldrogend en geurvrij.

Verrijkt met biologische ingrediënten. Geurloos en streepvrij. Sneldrogende formule. Geen oranje teint. Geen vervelende parabenen of PEGS. Milieuvriendelijke verpakking.

Beschikbaar in Medium, Dark en Ultra Dark.

Voorbereiding: Scrub uw huid een dag voordat u de mousse aanbrengt. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd wat zorgt voor een egalere teint. Hydrateer daarnaast uw huid enkele uren voordat u de mousse aanbrengt met een bodylotion of soortgelijk product. Zorg voor gebruik ervoor dat uw bodylotion geheel is ingetrokken of verwijder eventueel residu met een droge doek. Uw zelfbruiner zal beter en mooier blijven zitten als de huid egaal, gevoed en schoon is.

Aanbrengen:Breng de zelfbruinende mousse royaal aan op de speciale zelfbruinerhandschoen en breng zorgvuldig en gelijkmatig aan over de benen, armen en het lichaam. Gebruik daarna de resterende mousse die nog op de handschoen zit voor het gezicht, de ellebogen en knieën. Binnen 4 uur wordt de perfecte glow zichtbaar. Voor een diepe, donkere kleur raden we aan om de mousse tot 8 uur in te laten werken alvorens het wordt afgespoeld (zonder zeep). In de resterende 24 uur zal de glans zich verder ontwikkelen.

LET OP! Dit product bevat geen bescherming tegen de zon.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder