Test alert message!

Biologische graanvlokken voor kinderen, met cacao en quinoa.


- Verteert bijzonder goed


Wanneer de voeding gevarieerder wordt, bieden de biologische graanvlokken met cacao baby's vanaf 8 maanden de kans om een nieuwe smaak en textuur te ontdekken.De Babybio graanvlokken verteren bijzonder goed en bieden al de goede voedingseigenschappen van quinoa.


Ingrediënten : Rijstmeel* 88%, rode quinoa meel* 8,5%, natuurlijke aroma van cacao*, ontvet cacaopoeder* 0,9%, Bourbon vanille-extract*, thiamine (vitamine B1).* Ingrediënten uit biologische landbouw.


Voedingswaarde per 100 gram
Energie 381 kcal / 1617 kJ
Vet 1 gram
- waarvan verzadigd: sporen
Koolhydraten 84,5gram
- waarvan suikers: sporen
Eiwitten 7.5 gram
Vezels 2 gram
Zout 0,012 gram
Natrium 4,7 mg
Vitamine B1 1,15 mg

Bereiding :


  • In de zuigfles: giet een aangepaste hoeveelheid graanvlokken in de zuigfles met lauwe melk (moedermelk of opvolgmelk). Schudden.

  • In het bord: giet een aangepaste hoeveelheid graanvlokken in een bord met lauwe melk (moedermelk of opvolgmelk) en roer om.


Fabrikant :

Vitagermine

7 Rue du pre Meunier

33612 Cestas

Frankrijk


01-2016


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder