Test alert message!

Sap van jonge gerstebladeren: het perfecte, supergezonde alternatief! 

Eindelijk is er een oergezoend 'fast food' - zoals het sap van jonge gerstebladeren wordt genoemd door dr. Yoshihide Hagiwara, de Japanse autoriteit op dit gebied.

Het sap van jonge gerstebladeren heeft een hoge voedingswaarde en is een perfect voedingsmiddel met een volledig complex vitale stoffen.
Snel klaargemaakt is het een optimale aanvulling op onze dagelijkse voeding en een krachtig geneesmiddel.
Door het lichaam te voorzien van de vitale stoffen die in onze moderne voedingsmiddel meestal ontbreken, voorkomt het sap van jonge gerstebladeren ziekten die worden veroorzaakt door tekorten in onze voeding.
De zelf genezende krachten van het lichaam worden versterkt, de capaciteit om met spanningen om te gaan wordt vergroot en het natuulijke afweermechanisme van het lichaam wordt ondersteun. 

De expert Barbara Simonsohn onthult in dit boek de geheimen van dit effectieve groene wonder, vanaf de ervaringen van de pioniers met dit sap tot en met een reeks recepten. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder