Test alert message!

"After Party Peel-off Face Mask GlucoEmpreinte Pumpkin is een comfortmasker, ideaal om de huid te hydrateren en voor een stralende heldere teinte. De pompoen in het After Party Face Mask is extreem rijk aan water (meer dan 92%). Pompoen is een uitstekende vocht inbrengende  groente en waardevol in het herstellen van het vochtgehalte in de huid. Pompoenvlees is ook nog eens rijk aan vitamine A en een antioxidant. Als 1 van de rijkste betacaroteen groente herstelt de pompoen de vermoeide huid en geeft deze een gezonde uitstraling, het verfrist en geeft directe briljante uitstraling!
Het masker is gebaseerd op Alginate, gewonnen en verfijnd uit bruin zeewier. Wanneer het wordt gemengd met water, ontstaat een rubberachtige textuur, waardoor je het gemakkelijk in één stuk van het gezicht kunt pellen."

Ingredienten
99,5%  natural origin ingredients - talc, glucose, algin, calcium sulfate, tetrasodium pyrophosphate, ci 15985, cucurbita maxima fruit extract, zea mays (corn) starch, hydrolyzed corn starch, magnesium oxide, ci 77492, ci 77491, ci 77499, lecithin

Gebruik
Doe de poeder in een kom, voeg net zoveel lauwwarm water toe als er poeder is (10 ml is ongeveer 2 eetlepels). Voeg het water langzaam toe en roer net zolang tot je een gladde en bruikbare pasta hebt.
Breng het masker met je vingers gelijkmatig aan op een schone huid. Vermijd de huid rondom de ogen, mond en wenkbrauwen.
Laat het masker 15-25 minuten inwerken. Pel voorzichtig het masker af, beginnend vanaf de zijkanten van het gezicht, naar de neus toe. Was alle resterende sporen af met lauw water.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder