Test alert message!

"Anti Pollution Peel -off Face Mask is een diep reinigend masker, geschikt voor alle huidtypes
Luchtvervuiling is een dagelijkse zorg voor de huid. Vervuiling veroorzaakt een sneller ouder wordende huid, heeft een negatief effect op het vochtgehalte en kan huidirritatie en extra droogheid veroorzaken.
Het Anti Pollution Face Mask op algenbasis is rijk aan actieve ingrediënten, die zonder de natuurlijke vocht balans te verstoren, de huid diep reinigen. De bestandsdelen chlorella, plantaardige active houtskool, witte klei en ginseng zorgen voor een direct frisse, gladdere gezonde teint.

Ingredienten
99% natural origin ingredients diatomaceous earth, algin, calcium sulfate, bentonite, charcoal powder, chlorella vulgaris powder, tetrasodium pyrophosphate, kaolin, zeolite, cyamopsis tetragonologa gum, panax ginseng root powder

Gebruik
"Doe de poeder in een kom, voeg 30 ml lauwwarm toe. Voeg het water langzaam toe en roer net zolang tot je een gladde en bruikbare pasta hebt.
Breng het masker met je vingers gelijkmatig aan op een schone huid. Vermijd de huid rondom de ogen, mond en wenkbrauwen.
Laat het masker 15 minuten inwerken.   Pel voorzichtig het masker af, beginnend vanaf de zijkanten van het gezicht, naar de neus toe. Was alle resterende sporen af met lauw water."

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder