Test alert message!

Enzyme peel face mask powder

Enzyme peel face mask voor een mooie, diepgereinigde huid.

Het enzyme rijke masker stimuleert de huidcel vernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Enzymen dringen diep in de huid, helpen de poriën te reinigen en verbeteren de huidstructuur en teinte.
Papaya is antibacterieel, antiseptisch, zuiverend en reguleert de talgafscheiding
Ananas: bevat salicylzuur om beschadiging van de huid door acné te verminderen. Een betrouwbaar en zeer effectief middel voor een vriendelijk en zachte behandeling."

Ingredienten
100% natural origin ingredients - kaolin, diatomaceous earth, bentonite, ci 77891 (titanium dioxide), maltodextrin, ananas sativus (pineapple) fruit extract, carica papaya fruit extract.

Gebruik
Doe de poeder in een kom, voeg net zoveel lauwwarm water toe als er poeder is (10 ml is ongeveer 2 eetlepels). Voeg het water langzaam toe en roer net zolang tot je een gladde en bruikbare pasta hebt.
Breng het masker met je vingers gelijkmatig aan op een schone huid. Vermijd de huid rondom de ogen, mond en wenkbrauwen.
Laat het masker 15 minuten inwerken
Haal het masker er af met een vochtige spons of washandje. 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder