Test alert message!

Deze dikke zilversokken zijn ideaal voor hen, die werkschoenen of veiligheidsschoenen moeten dragen en vaak worden geconfronteerd met het ontstaan van voetproblemen zoals verhoogde transpiratie en daardoor extra vatbaar zijn voor voetschimmel en eczeem.

Dankzij het pure zilver in Best4Feet Heavy Duty zilversokken worden deze problemen direct aangepakt. Heerlijk warm in de koude maanden, aangenaam verkoelend in de zomer. De Best4Feet zilversokken zijn de ideale werksokken voor in de zomer. De natuurlijke werking van het zilvergaren zorgt ervoor dat zweetvoeten in uw werkschoenen worden voorkomen. Naast de werking tegen zweetvoeten zijn de Best4Feet Heavy duty sokken bijzonder comfortabel. 

Ook zeer geschikt voor wandel- en bergschoenen. Veelvuldig wassen is niet van invloed op de werking. 

- De sokken bevatten geen elastiek en knellen dus niet

DIKKE DIABETES SOKKEN
Voor mensen met diabetes zijn deze sokken een verademing. Het niet knellende boord, de afwezigheid van naden en de werkzaamheid van het zilvergaren maken deze sokken de beste dikke diabetes sokken die er zijn. Wilt u juist dunnere sokken voor uw voeten? Dan adviseren we de Best4Feet diabetes sokken met 10% zilvergaren.

Toepassing
Het helpen de bloedcirculatie te verbeteren en in geval van wondjes helpt het zilver bacteriën te doden en zo infecties te voorkomen.

Samenstelling
80% Katoen,
11% Polyamide.
9% Puur zilver.

Fabrikant
SkaFit BV
Holleweg 16
3925 LW Scherpenzeel

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder