Test alert message!

Tegen koude handen, eczeem, psoriasis en meer. Ideale handschoenen bij structureel koude handen of huidaandoeningen. Werken ook uitstekend tegen transpiratie bij het werken met latex handschoenen.

Door de toepassing van puur zilver ontstaat een natuurlijk warmte-evenwicht door het dragen van deze handschoenen. Bij contact van de huid met het zilvergaren ontstaat een magnetisch veld dat de haarvaatjes stimuleert. Hierdoor wordt de bloedcirculatie in de handen verbeterd en worden de handen en vingers warmer. Hierdoor zijn de handschoenen bijzonder geschikt om te dragen wanneer u last heeft van (extreem) koude handen en vingers (bijvoorbeeld bij Fenomeen van Raynaud).

De handschoenen zijn geschikt voor gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Vanwege de goede geleiding (van warmte en kou) van zilvergaren dient bij buitengebruik een handschoen over de zilverhandschoenen gedragen te worden. Op deze manier creëert u een isolerende laag en is de werking van de zilverhandschoenen optimaal. Wij adviseren de handschoenen gedurende langere tijd te dragen (dus niet alleen wanneer u naar buiten gaat) voor een optimaal effect.

Ook bij allergieën (tegen o.a. latex) en eczeem kunnen de zilverhandschoenen een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de klachten. Deze dunne katoenen handschoenen kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen. Zilvergaren heeft namelijk een antibacteriële en schimmeldodende werking. Irritatie aan de huid door deze bacteriën en/of schimmels wordt daardoor verminderd.

Door de combinatie van katoen met zilvergaren bevorderen de handschoenen de afvoer van vocht aan de handen, waardoor de handen droger blijven. Op drogere handen kunnen bacteriën minder makkelijk vermeerderen, waardoor irritatie hierdoor ook afneemt.  
Door deze eigenschappen zijn deze handschoenen zeer geschikt bij sporten zoals joggen of hardlopen. 

BestSilver® producten worden aanbevolen door de British Raynaud’s & Scleroderma Association. 

De maataanduiding in cijfers komt overeen met de lengte van de langste vinger (incl. nagel) in centimeters.

S 6-6½
M 7-8½   
L 9-10½

Toepassing
- Koude handen (bijvoorbeeld bij fenomeen van
 Raynaud)
- Arthrose
- Eczeem
- Psoriasis

- verbetert bloedcirculatie

Gebruik
Aantrekken aan de handen.
De zilverhandschoenen zijn ook uitstekend toe te passen bij werkzaamheden waarbij handschoenen gedragen moeten worden en de kans op huidaandoeningen aanwezig is. Bijvoorbeeld latex handschoenen in medische beroepen, schoonmaak branche, werkhandschoenen (bijvoorbeeld bouw of brandweer). Kortom, handschoenen die diverse huidaandoeningen kunnen verhelpen en voorkomen. 

Voor een goede werking is het van groot belang dat de handschoenen dagelijks gewisseld worden voor een schoon paar. Dit geldt ook wanneer de handschoenen als onderhandschoen worden gebruikt. Vuil, huidvet e.d. vormen een laagje tussen het zilver van de handschoenen en het huidoppervlak en verhinderen daardoor een optimale werking.  
  
Voorts adviseren wij de handschoenen te dragen tijdens de nachtrust. Daardoor wordt de gehele dag de werking sterk bevorderd! Het gebruik van crèmes e.d. in combinatie met het dragen van de handschoenen wordt afgeraden, aangezien daardoor het zilver niet in direct contact met de huid komt.

Droog bewaren.

Fabrikant
SkaFit
Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder