Test alert message!

Biohoney’s Natural Acne Cream is speciaal samengesteld voor de huid die gevoelig is voor acne. De Natural Acne Cream helpt op natuurlijke wijze acne te behandelen, wat een helderdere, gezondere huid bevordert. Met de krachtige eigenschappen van 20% Manuka honing MGO 300+, zorgt de Manuka-olie om de afbraak van acne veroorzakende talg te reduceren en  helpt Abrikoosolie te kalmeren en de huid te voeden.


Tip! Het kan voorkomen dat als je met deze crème start dat je de eerste dagen wat roodheid ervaart. Schrik hier niet van dit trekt na enkele dagen weg en dan zie je een prachtig gave huid naar voren komen.


Werkzame stoffen: 

Manuka Honing

Geformuleerd met hoge sterkte Manuka honing MGO 300+ voor maximale helende eigenschappen. Manuka-honing staat wereldwijd bekend om zijn krachtige bio-actieve eigenschappen. Helpt de huid hydrateren, herstellen en kalmeren.


Manuka olie

Helpt de afbraak van acne veroorzakende talg.


Abrikozenolie

Verzacht en vult aan.


Jojoba olie

Een helende en herstellende olie met niet-comedogene eigenschappen. Ideaal voor vette huidtypen omdat het de poriën niet verstopt.


Kamille

Bekend om zijn kalmerende, kalmerende en ontstekingsremmende huidvoordelen.


Vitamine E

Een krachtige antioxidant die essentieel is voor een gezonde huid.


Voorzorgsmaatregelen

Patch-test voor gebruik. Beëindig gebruik in geval van irritatie.


Ingredienten

Water (aqua), Manuka honey MGO 300+ (Leptospermum scoparium mells), Montanov 68 (cetearyl alcoholand cetearyl glucoside-naturally derived emulsifier), Apricot (Prunus armeniaca) kernel oil, Beeswax, Jojoba (Simmondsia chinensis) seed oil, Calendula (Calendula officinalis) flower oil, Vitamin E (tocopherol), Optiphen-Plus (phenoxyethanol and caprylyl glycol and sorbic acid), Solagum tara (Caesalpinia spinosa) gum, Manuka (Leptospermum scoparium) oil, Chamomile (Chamomilla recutita) flower extract.


Gebruik

Breng aan op de huid na het reinigen van de ochtend en de nacht. Enige roodheid kan optreden tijdens de eerste paar dagen van toediening.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder