Onze huidcellen sterven dagelijks af en de vervanging van deze cellen duurt ongeveer 21 dagen. Deze vernieuwing van de huid wordt mede mogelijk gemaakt stamcellen. Doordat de cellen ouder worden en doordat ze onder stress en externe invloeden komen te staan, verliezen zij hun vitaliteit en de capaciteit om zich te delen. Hierdoor wordt de huidcelvernieuwing vertraagd en ontstaan er rimpels.

BIOMED Forget Your Age Eye Cream is een natuurlijke anti aging serum met de actieve bestanddelen phycojuvenine, hyaluronzuur en vitamine E en jojoba-olie. Phycojuvenine zorgt voor de bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf. Het stimuleert de aanmaak van collageen en vernieuwt de stamcellen. Hyaluronzuur heeft een sterk anti rimpel effect, vult de huid op en maakt deze strakker. De vitamine E zorgt voor anti-oxidatie en jojoba-olie verbetert de elasticiteit van de huid.

Klinische testen hebben aangewezen dat na 28 dagen, bij 80% van de deelnemers een opmerkelijke verbetering van de rimpels te zien was. De diepe rimpels waren zelfs afgenomen met -29.6%. 

Alle producten van BIOMED zijn klinisch en dermatologisch getest en zijn +/- 99% natuurlijk. BIOMED producten bevatten geen parabenen, phenoxyethanol, parafine, petroleum of synthetische parfum en zijn niet op dieren getest.

Gebruik:

Breng twee maal daags aan op een gereinigd, droog gezicht. Masseer zachtjes in op het gebied rond de ogen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder