Test alert message!

BIOSCALIN® REVITALISERENDE SHAMPOO

Dit is een shampoo die het haar revitaliseert en versterkt. Dit product is bestemd voor mensen met slap, breekbaar haar dat de neiging heeft om uit te vallen.

Het bevat Sincrobiogenina, een werkzame stof die het resultaat is van Giuliani’s Haaruitval Research en dat exclusieve, actieve ingrediënten combineert met een gepatenteerd complex van antioxidanten dat het mogelijk maakt om het haar en de hoofdhuid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen.

Hoogwaardige tarweproteïnen en Betaïne (een multifunctioneel actief ingrediënt) zorgen voor het herstel van de haarvezel en geven het haar een speciale glans en zachtheid. De formule bevat ook provitamine B5 en geselecteerde componenten van plantderivaten, die het haar voeden, hydrateren en beschermen tegen belastende, externe invloeden (zoals borstels en haardrogers).

Bioscalin Shampoo maakt gebruik van de exclusieve “Triactive3 Release Technologie” (een patent van Giuliani). Kleine micellen (dit zijn microscopisch kleine structuren van een aantal moleculen van een oppervlakte-actieve stof in water), die de werkstof Sincrobiogenina bevatten, hechten zich aan het haar en de hoofdhuid en bestand zijn tegen het uitspoelen ervan. In een toenemende mate laten deze hun actieve werkzame ingrediënten vrij en verlengen daarmee hun effectieve werking.

Getest onder dermatologische controle en dusdanig geformuleerd om het risico op allergie te minimaliseren. Vrij van parabenen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de Bioscalin® Shampoo aan op nat haar, masseer het zachtjes in het haar en op de hoofdhuid. Laat de shampoo enkele minuten inwerken en spoel het haar daarna zorgvuldig uit. De Bioscalin® Shampoo kan iedere dag gebruikt worden.

De kwaliteiten en waarden van Bioscalin®

TOP KWALITEIT VANWEGE JARENLANGE ERVARING

CONSTANT ONDERZOEK

WETENSCHAPPELIJK INZICHT

WERELDWIJDE OCTROOIEN

Al meer dan 25 jaar zorgt Bioscalin® voor het haar met doelgerichte en effectieve oplossingen dankzij:

TOP KWALITEIT VANWEGE JARENLANGE ERVARING

De keuze van de ingrediënten en de productieprocessen van Bioscalin® producten voldoen én overtreffen de kwaliteitseisen van de farmaceutische industrie gedurende diens meer dan 100-jarige historie

CONSTANT ONDERZOEK

Hoge investeringen in research en een diepgaande kennis op het gebied van het haar, staan Giuliani toe om door te gaan met het ontwikkelen van producten die voortdurend vernieuwend zijn

WETENSCHAPPELIJK INZICHT

De werking van de actieve ingrediënten en de samenstelling van de Bioscalin® producten worden onderbouwd door in-vitro en klinische studies, uitgevoerd onder dermatologische supervisie

WERELDWIJDE OCTROOIEN

Gepatenteerde actieve ingrediënten en dito technologieën maken van Bioscalin® unieke producten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder