De positieve invloed van cranberry of veenbes is sinds jaar en dag bekend. De typische zure smaak van de bes zorgt ervoor dat weinig mensen de bessen of het sap ervan ongesuikerd nuttigen. Biover Cranberry bevat een geconcentreerd extract in tabletvorm. Zo kan u volop van de  geneugten profiteren zonder zure smaak.

Kruidenpreparaat

Samenstelling per 2 tabletten
Vaccinium macrocarpon extr. 540 mg
waarvan OPC 54 mg

Ingrediënten
Vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; cranberry-extract 31,6% (Vaccinium macrocarpon); antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, polyfructose, talk, gehydrogeneerde katoenzaadolie, triglyceriden

Gebruik
Volwassenen: 2 x 1 tablet per dag.
Kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag.
Te nemen bij de maaltijd met wat water of vruchtensap.

Fabrikant:
Biover nv
Venecoweg 26
9810 Nazareth
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

01-2015

 

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder