Test alert message!
BeschrijvingLatijnse naam: Eucalyptus radiata 

Producerend orgaan (p.o.): blad

Biochemische specificiteit (b.s.): cineol

Productiemethode: stoomdistillatie 

Geur: zoetere, zachtere geur dan geur van Eucalyptus globulus De olie van Eucalyptus radiata is een goed alternatief voor kinderen en mensen die gevoelig reageren op de olie van Eucalyptus globulus. GebruikDe olie van Eucalyptus radiata heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en vergemakkelijkt de ademhaling. Ze bevordert de natuuurlijke weerstand en werkt luchtzuiverend.

Deze olie kan psychisch helpen bij mensen die een beklemmend gevoel hebben en meer ruimtegevoel wensen. De olie van Eucalyptus radiata is zachter en milder dan de olie van Eucalyptus globulus.huid: 1 druppel plaatselijk of meerdere druppels verdund in basisolie 

verstuiving: puur of samen met andere etherische oliën Ingrediënten100% pure en natuurlijke etherische olie van eucalyptus radiataWaarschuwing:Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder