Test alert message!

Bioxsine Tabletten 

Kruiden, vitaminen en mineralen

Samenstelling per dagdosering per tablet

  1 tablet ADH
Rhaphanus sativus ( tuinradijs) 200  mg  
Allium sativus ( knoflook) 100 mg  
L-cysteine (HCL) 50 mg  
Urtica diotica ( Brandnetelwortel) 50 mg  
Zink 5 mg 33%
Vitamine B6 3 mg 150%
Biotine 1000 mcg 333%
Koper 600 mcg 30%


Ingredienten
Vulstof (microkristallijne cellulose), Raphanus sativus (zwarte radijs) extract, Allium sativum (knoflook) extract (gestandaardiseerd op 2% alliine, 1% allicine), L-cysteïne HCl-monohydraat, stabilisator (natriumcroscarmellose), Urtica dioica (Brandnetel) Worteluittreksel (gestandaardiseerd op 0,8% sterolen), groene filmcoating [Polyvinylalcohol, titaandioxide, talk, glycerylmonostearaat, koperchlorofylline, polyoxyethyleensorbitaanmonooleaat], zinksulfaatmonohydraat, stabilisator (polyvinylpyrrolidon), antiklontermiddelen ( Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Pyridoxine-hydrochloride, kopersulfaat, biotine.

Gebruik
Neem één tablet eenmaal daags, bij voorkeur bij de maaltijd. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een droge en donkere plaats op kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Distributeur
Nature’s House BV
Ermelo NL

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder