Test alert message!
Cholenium bevat een keur aan plantaardige extracten. Duizendguldenkruid helpt de spijsvertering te ondersteunen en Klimop ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Kilmop: Ondersteunt de reinigende werking van de lever
Duizendguldenkruid: Helpt de spijsvertering te ondersteunen

Ingredienten: Droogextracten van kruiden, verstevigingsmiddel(cellulose). Dit product bevat uitsluitend plantaardige grondstoffen, dus ook geschikt voor vegetariers.

Werkstoffen per dagdosering van 3 capsules
Kruidenextracten : (Gestandaardiseerd op basis van 10:1)
Zuurbes-bast (Berberis vulgaris) 348 mg
Bitterhout (Quassia amara) 348 mg
Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea) 198 mg
Heermoes-kruid (Equisetum arvense) 198 mg
Klimop-bladeren (Hedera helix) 198 mg
Paardenbloem-wortel (Taraxacum officinale) 198 mg
Stinkende gouwe-kruid (Chelidonium majus) 15 mg
Dagdosering: 3 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen.bruik met medicijnen altijd uw huisarts. Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Land van herkomst: Nederland. Bewaring en houdbaarheid Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.
Voedingswaarde Per 100 g:
kcal 35
kJoule 147
Vetten 0 g
verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 0,26 g
suikers 0 g
Vezels 17,8 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g
Waarschuwing Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatie­gebruik met medicijnen altijd uw ­huisarts. Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Land van herkomst: Nederland. Bewaring en houdbaarheid Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder