Test alert message!
Cranberry Balans is een voedingssupplement om de blaas en urinewegen in een goede conditie te houden. Eén tablet bevat een combinatie van 400 mg Cranberryextract en 60 mg Vitamine C. Cranberry Balans kan gebruikt worden als kuur, maar ook als onderhoudsmiddel voor het behoud van een goede blaasfunctie.

Ingrediënten

Cranberryextract, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C, kleurstof (Opadry II paars), glansmiddel (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddelen (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat).


Eén tablet bevat aan werkstoffen

%ADH*

Kruidenextract:
Cranberryextract
(Vaccinium macrocarpon)
gestandaardiseerd op basis van 25 : 1 400 mg

Vitamine:
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg 75%

*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.Dosering en gebruikAls dagdosering: 3 maal daags 1 tablet met voldoende water innemen.
Als onderhoudsdosering: 1 tot 2 maal daags 1 tablet met voldoende water innemen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder