De mediterrane keuken is goed voor een normale werking van ons hart. Cardionyl combineert de voordelen van dit bewezen effectieve voedingspatroon met alle gezonde vetten uit koude zeevis.

Wat maakt mediterraan eten zo gezond? De geliefde keuken is onder andere rijk aan polyfenolen, bijvoorbeeld uit rode wijn en olijfolie. Olijfoliefenolen dragen bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade. Dankzij druivenpitextract bevat Cardionyl veel meer polyfenolen dan een glas rode wijn.

Koude zeevis is een rijke bron van de meervoudig onverzadigde vetzuren EPA en DHA. Beide dragen bij een de normale werking van het hart, het behoud van een normale cholesterolstofwisseling, gezonde triglyceridenwaarden in het bloed en een normale bloeddruk. Cardionyl bevat deze vetzuren in de vorm van triglyceriden, de best opneembare vorm.

Ook homocysteïne verdient extra aandacht. Het giftige stofwisselingsproduct wordt regelmatig het ‘nieuwe cholesterol’ genoemd. Terwijl cholesterol niet altijd slecht is, hebben hoge homocysteïnegehaltes hun slechte naam meer dan verdiend. Cardionyl bevat daarom B6 en folaat, vitaminen die actief bijdragen aan een normale homocysteïnestofwisseling. Ook bevat het vitamine B12 voor de normale vorming van rode bloedcellen en vitamine K2 voor de bloedstolling. 

Alle actieve stoffen in de softgelcapsule zijn verwerkt in een emulsie. Daardoor worden de stoffen op meer punten in het lichaam opgenomen. Dit zorgt ervoor dat alle nutriënten goed aankomen waar ze nodig zijn. De softgelcapsules zijn bovendien gemakkelijk te slikken, ook als u wat ouder wordt.

- EPA en DHA dragen bij aan de normale werking van het hart
- Vitamine B6 en B12 dragen bij aan een normale vorming van rode bloedcellen
- Vitamine K2 draagt bij aan een normale bloedstolling
- Olijfoliefenolen dragen bij aan de bescherming van bloedlipiden
- Folaat en vitamine B6 dragen bij aan een normaal homocysteïnegehalte

Vitaminen- vetzuren preperaat

Samenstelling per softgelcapsule
 
 
 
Visolie-emulsie TG
(min. 33% EPA en 22% DHA)
- Waarvan EPA
- Waarvan DHA
 
455 mg

100 mg
150 mg
 
Olijfolie-polyfenolen
- Waarvan hydroxytyrosol
 
50 mg
5 mg
 
Vitamine K2 (menaquinone-7 uit natto)
 
22,5 mcg
30%*
Vitis vinifera semen extract
(min. 95% proanthocyanidines, OPC)
 
20 mg
 
Vitamine B6 (als pyridoxine HCl)
 
1,5 mg
107%*
Vitamine B12 (als cyanocobalamine)
 
2,5 mg
100%*
Foliumzuur
 
200 mcg
100%*
* = % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid      

Ingredienten
Visolie (bevat vis), capsulewand (gelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), kleurstof (ijzeroxide)), vulstof (olijfolie, palmolie), verdikkingsmiddel (bijenwas, glycerolmonostearaat, colloïdaal siliciumdioxide), olijfolie-polyfenolen, druivenpitextract (Vitis vinifera), vitaminen, emulgator (sojalecithine (bevat soja)).

Allergeneninformatie
Bevat vis en soja.

Gegarandeerd vrij van: GGO, gluten, lactose.

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen 1-2 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant:

Bonusan BV 
Postbus 7212
3280 AA Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder