Bulgur is tarwe die eerst gestoomd is en daarna gemalen. De korrels kunnen zeer fijn tot grof zijn. De kooktijd is afhankelijk van de dikte van de korrel. Bulgur komt uit het Midden-Oosten. Er zijn variaties in de bereidingswijze en elke streek heeft zijn eigen specialiteiten. Je kan het gebruiken als vervanging voor rijst, couscous, pasta of andere granen in de meeste bereidingen. Het is snel klaar en zowel warm als koud heerlijk.

Ingredienten:
Bulgur biologisch  
 
Allergeneninformatie:
Bevat gluten
Fabrikant verwerkt ook melk, soja, gluten, pinda’s, sesam en noten.
 
Herkomst: Frankrijk
 
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 1490 kJ / 350 kcal
Eiwitten: 14,5 g
Koolhydraten: 
waarvan suikers
72,0 g
0,0 g
Vetten: 
waarvan verzadigd
2,0 g
0,0 g
Voedings vezels: 10,0 g
Natrium: 0,0 mg

Gebruik:
Bulgur kan worden gekookt in een beetje water (er moet ongeveer een centimeter water op de korrels blijven). Vervolgens op een zacht vuur 8 tot 10 minuten laten koken. U kunt er ook heet water over gieten en dan de kom 10-15 minuten afgedekt laten staan.
 
Goed afgesloten, koel, donker en droog bewaren.

Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder