Test alert message!

Dadels komen van oorsprong uit het Midden-Oosten. Er bestaan meer dan 400 soorten dadels. De dadel is een steenvrucht. In de vrucht bevindt zich namelijk een harde pit.

Dadels zijn zeer goed te combineren is met noten. Ze kunnen worden verwerkt in cakes en desserts, maar zijn ook heerlijk in combinatie met hartige gerechten zoals tagines (geurige stoofschotels), kerrieschotels of als vulling voor vis, vlees of gevogelte. Natuurlijk zijn dadels ook lekker als een tussendoortje.

Dadels worden ook gemalen door gerechten gedaan, als zoetmiddel om suiker te vervangen.

Ingredienten
Dadels*
Kan sporen bevatten van gluten, soja, noten, pinda's, sesam en melk.
*biologisch NL-BIO-01
Herkomst: Tunesië

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1290kJ/ 305 kcal

Vet

0,5 g

Waarvan verzadigd

0,3 g

Koolhydraten

69 g

Waarvan suikers

69 g

Eiwit

2,5 g

Zout

0,005 g

Voedingsvezels

7,1 g

Fabrikant
Bountiful 
Urlingsestraat 6b
5441 XJ Oeffelt

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder