Bruynzeel Finepol Parketpolish Glans

-Geeft glans en een optimale beschermingslaag
-Voor gelakte parketvloeren
-Bevat anti-slip bestanddelen
- Verkrijgbaar in mat of glans


• Een nieuw gelegde parketvloer 14 dagen ontzien voor toepassing van dit product.
• Flacon niet schudden voor gebruik.
• Onverdund aanbrengen: sprenkel de Polish dun op de vloer.
• Verdeel de polish direct en gelijkmatig met een licht vochtige polishverdeler/inwrijver (dweil of niet-pluizende doek mag ook) en vermijd schuimvorming (gebruik geen spons).
• Laten drogen: zonder opwrijven of naspoelen ontstaat de glanzende beschermingslaag en lichte krassen worden gecamoufleerd.
• Eventueel na het drogen een tweede laag haaks (kruislinks) aanbrengen voor extra bescherming.
• In combinatie met Polish, geen schoonmaak producten op basis van zeep gebruiken (beschadigen de polishlaag).
• Verbruik per liter: 60-80 m2.

Onderhoudstip:
Voor het tussentijds onderhouden van de vloer adviseren we Bruynzeel Parket Glansreiniger: reinigt de vloer èn herstelt tegelijkertijd de glanspolishlaag. Als de glans op de vloer nog voldoende is en u snel, streeploos vlekken wilt verwijderen dan adviseren wij onze SafeSop Parket Snelreiniger (bevat geen glanspolish): voor dagelijks gebruik.

NB:
Vóór behandeling altijd eerst alle stof-, vuil- en zeepresten verwijderen met een schone dweil (zonder zeepresten) en een emmer met koud water + ammonia (1 kopje). Goed nadweilen met alléén schoon water en volkomen laten drogen. Indien u oude polishlagen wilt verwijderen, eerst de vloer behandelen met Bruynzeel Polish Remover.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder