Test alert message!

Deze gezichtsscrub bevat aloë vera, camelina olie en groene thee. Het is speciaal ontwikkeld om de dode huidcellen te verwijderen en de huid soepel en diep gereinigd aan te laten voelen.


Aloë vera staat bekend om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen waardoor het een fijn ingrediënt is voor mannen gezichtsverzorging voor na het scheren. Onze Aloë vera is afkomstig van een Guatemalteekse gemeenschaps project, waarbij werknemers meer dan het gemiddelde betaald krijgen.


Camelina olie wordt uit de goudkleurige zaden geperst van de camelina plant. Onze planten groeien en zijn geoogst en gedroogd in het Verenigd Koninkrijk. Camelina olie is rijk aan omega 3-vetzuren, wat deze olie de hydraterende eigenschappen geeft.


Groene thee staat bekend om het rijk aan antioxidanten zijn. Het bevat fytochemicaliën zoals polyfenolen, waarvan bekend is dat het helpt in strijd tegen vrij radicalen.


Maak het gezicht nat met warm water. Masseer een kleine hoeveelheid gezichtsscrub zachtjes in. Spoel af.


Alle Bulldog producten zijn speciaal gemaakt voor mannen en bevatten natuurlijke ingrediënten. Wees trouw aan je huid. Onze producten bevatten nooit kunstmatige kleurstoffen, synthetische geuren of dierlijke ingrediënten.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder