Test alert message!

Deze gezichtscrème bevat baobab olie, haverolie en wilgenkruid. Het is speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren zonder het vettig of plakkerig te laten aanvoelen. De huid voelt fris en zacht aan.


Boabab olie wordt uit de zaden geperst van het baobab fruit welke in Zuid-Afrika groeit. De olie heeft een verzachtende en hydraterende werking. Het fruit wordt geoogst met behulp van duurzame technieken.


Haver: de haverolie wordt gekweekt en geoogst in het Verenigd Koninkrijk. Het staat bekend om zijn effectieve werking en natuurlijke huid verzachtende eigenschappen.


Canadese wilg is een unieke plant die groeit op de Noord-Canadese prairies die zich heeft ontwikkeld om te kunnen overleven in het ruwe klimaat.


Gebruik in de ochtend en avond. Na het reinigen gelijkmatig op het gezicht en de hals aanbrengen.


Alle Bulldog producten zijn speciaal gemaakt voor mannen en bevatten natuurlijke ingrediënten. Wees trouw aan je huid. Onze producten bevatten nooit kunstmatige kleurstoffen, synthetische geuren of dierlijke ingrediënten.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder