Test alert message!

CareBag houder voor de CareBag Mannen wegwerpurinaal zak, om het gebruik hiervan te vereenvoudigen en zo urine op te vangen.

Samenstelling
polypropyleen

Toepassing
CareBag houder voor de CareBag Mannen wegwerpurinaal zak, om het gebruik hiervan te vereenvoudigen en zo urine op te vangen.

Fabrikant
OmniMedical BV
Lingewei 9
4004 LK Tiel

Gebruik
1. Kies de manier van vasthouden die voor de cliënt/bewoner het beste is. De meest gebruikte optie is met de lange steel naar beneden. 

2. Plaats de CareBag mannen wegwerpurinaal zak in de opening van de CareBag URIgrip. 

3. Vouw de randen van de zak over de houder en trek de koordjes aan. 

4. Fixeer de touwtjes in de inkepingen. Aan de ene kant bv het witte koordje fixeren over het horizontale deel van de houder in de verticale opening zowel boven als onder. Aan de andere kant bv het blauwe koordje fixeren aan de zijkant in de horizontale opening. 

5. De houder is nu klaar voor gebruik. Geef deze aan de cliënt/bewoner. 

6. De zak kan na gebruik worden gedraaid en in de smalle horizontale opening aan de zijkant van de houder worden gefixeerd. 

7. De cliënt/bewoner kan de houder nu aan de rand van het bed hangen. 

8. Verwijder de zak door de touwtjes los te maken. Knoop de zak dicht met een dubbele knoop ook om de hals van de zak. De houder reinigen volgens protocol van de instelling. 

9. Na het verwijderen van de gebruikte zak adviseren wij om de houder te reinigen, eventueel te desinfecteren bij zichtbare verontreiniging of opheffen cliëntgebonden status, en er een nieuwe zak in te plaatsen zodat deze weer klaar ligt of hangt voor een volgend gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder