Mix voor brood en gebak, glutenvrij en lactosevrij.

Ingrediënten:
Maiszetmeel, rijstmeel, dextrose, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en hydroxypropylmethylcellulose. Gist: gedroogde bakkergist (saccharomyces cerevisae), emulgator: sorbitaanmonostearaat.

Allergeneninformatie
Kan sporen bevatten van soja, noten en sesam

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1571 kJ /370  kcal
Vetten 1.6 gram
- waarvan verzadigd 0.5 gram
Koolhydraten 86 gram
- waarvan suikers 12 gram
Voedingsvezels 1.6 gram
Eiwitten 1.9 gram
Zout 0.16 gram

Gebruik
Recept voor wit brood:
2 broden van ongeveer 400 gram
500 gram mix voor brood en gebak
450 ml lauw water
20g boter of margarine (recept zonder melk)
3g zout
1 zakje bakkersgist in poedervorm (ongeveer 8g)

Bereiding:
1. Verwarm de over voor op 40 °C.
2. Giet de gist in lauw water, zodat de gist nat wordt.
3. Doe de mix in een schaal en roer het zout er doorheen.
4. Voeg de zachte boter of margarine toe.
5. Voeg beetje bij beetje het water-gist mengsel toe.
6. Roer met een lepel door elkaar tot er een homogeen deeg ontstaat en plaats dit vervolgens in een ingevet cakeblik.
7. Zet in de voorverwarmde oven op 40°C en laat 45 minuten rijzen.
8. Snijd, wanneer het deeg gerezen is, aan de bovenkant in met een mes en bevochtig met water.
bak gedurende 30 minuten in een op 210°C voorverwarmde oven.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant:
Nutrition & Sante Benelux BV
Medialaan 30
B-1800 Vilvoorde
Belgie

03-2016

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder