Test alert message!

Chi Bio spirulina 500 mg tabletten - Kruidenpreparaat


Wat is spirulina?

Spirulina is een blauwgroen spiraalvormig algje. Dit algje behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Daarmee is spirulina het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Iedereen zou de dag moeten beginnen met deze pure voeding. Spirulina bevat onder andere:


vitamine B-complex (waaronder B12)

vitamine E

calcium

ijzer

magnesium

zink

enzymen

complete eiwitten

Meer dan 80+ (!) voedingsstoffen


Beautyfood

Spirulina bevat hoge gehaltes aan chlorofyl en bètacaroteen (provitamine A).  Daarnaast bevat spirulina een hoog gehalte aan complete eiwitten (56 tot 69%). 
De meest hoogwaardige kwaliteit:

Bio spirulina 120 vegicaps van 100% biologische spirulina (Arthrospira platensis).

100% puur natuurlijk, vegetarisch & vegan.

En dus 0% toevoegingen, conserveringsmiddelen, vulmiddelen, smaakstoffen en zoetstoffen

Verpakt ultraviolet Miron© glas om de hoogste kwaliteit spirulina te behouden!

 


Chi bio spirulina wordt gecultiveerd in Zuid-India. In een prachtig gebied waar in meer dan honderd kilometer in de omtrek geen industrie of stad gelegen is. Om onze Spirulina te laten groeien wordt er enkel gebruik gemaakt van biologisch gecertificeerde, vegetarische, organische voeding. Bovendien worden alle oogsten streng gecontroleerd in een laboratorium. Chi Bio Spirulina bestaat uit 100% biologisch spirulina in haar originele vorm. Er is dus niets aan veranderd of toegevoegd. De algjes worden geoogst, gedroogd en vermalen tot poeder of geperst tot tablet. Chi bio Spirulina heeft alle benodigde certificaten en keurmerken:


Biologisch

Halal

NZVT keurmerk voor topsporters

IMO Control

USP verified

Naturland

Ecocert

SKAL

USDA Organic


Spirulina :

Draagt bij aan het ondersteunen van de vitaliteit*

Helpt bij het behouden van een normaal gewicht*

Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade*

Draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel*

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie


Samenstelling per tablet:

100% Spirulina (arthrospira platensis)                500 mg


Ingredienten

100% Spirulina (arthrospira platensis) bio (NL-BIO-01)


Gebruik:

Neem per dag 2 tot 3 stuks Chi bio spirulina 500 mg tabletten (bij de maaltijd) om te beginnen of als onderhoudsdosering. Neem 5 tot 6 Chi bio spirulina 500 mg tabletten voor snel meer energie of bij een reinigingskuur. Het gebruik verder opvoeren indien gewenst bij speciale omstandigheden, afslanken, duursporten of topsporten. De maximale aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van diverse factoren zoals o.a. gewicht, sekse en energieniveau. Het kan dus zijn dat u al eerder een effect merkt, waardoor er minder Spirulina nodig is dan bovenstaande aanbevolen hoeveelheid aangeeft.


Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.


Fabrikant:

Chi International

Koele Mei 42

4816 JD  Breda


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder