Chiline FYTO-3D

Afslankgel + gratis massageroller

3-Dimensioneel corrigerend effect voor de vermindering van vetopslag in de huid & cellulite

Plantaardig complex fyto-burn
Microalgen, cafeïne, papaver & chilipeper

Chiline FYTO-3D is een innovatieve afslanken­de gel met een 3-Dimensioneel corrigerend effect dankzij het actieve plantaardige FYTO-BURN complex. Dit werd speciaal ontwikkeld voor de vermindering van de vetopslag in de hardnekkige zones: buik, billen & taille. Het complex vermindert ook zichtbaar de cellulite. Bovendien herstelt het FYTO-BURN complex het bindweefsel, ideaal voor de ondersteuning van de huidelasticiteit tijdens het afslanken!

Plaatselijke vetophoping en cellulite ko­men zeer frequent voor en zorgen voor een onesthetisch uitzicht van het figuur (vetophoping) en de huid (cellulite). Om dit probleem aan te pakken kiezen we voor enerzijds figuurcorrectie en an­derzijds huidverbetering om zo duur­zaam een goed resultaat te behalen!

Chiline Fyto-3D

  • vermindering van vetopslag in de huid

  • vermindering van cellulite

  • verbetering van de huidelasticiteit

  • Dermatologisch getest en goedgekeurd

Ingrediënten:
Aqua, alcohol denat, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, triethanolamine, caffeine, capsicum oleoresin, glaucium flavum leaf extract, euglena gracilis extract, helianthus annuus seed oil, citrus au­rantium dulcis, vanillyl butyl ether, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, par­fum, propylene glycol, tetra­sodium glutamate diacetate, phenoxyethanol, ethylhexylg­lycerin, citronellol, limonene, hexyl cinnamal, butylphenyl methylproponial, linalool, alpha-isomethyl ionone

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks de gel 1 à 2 maal op de te behan­delen zone(s) aanbrengen en 1 minuut inmas­seren met de massageroller in de verpak­king. Te gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald. Was uw handen en de mas­sageroller zorgvuldig na gebruik.

Na het inmasseren ervaart u een warmtegevoel, soms vergezeld van een licht tin­telend gevoel. Ook kan de huid tijdelijk rood worden. De intensiteit is afhankelijk van de individuele gevoeligheid. Deze reacties verdwijnen doorgaans binnen een half uur. In geval van overmatige roodheid van de huid, het product met koud water ver­wijderen.

Na opening 12 maanden houdbaar

Waarschuwingen
Niet op het gelaat, ogen, slijmvliezen of een be­schadigde huid aanbrengen. Bij contact met de ogen, zeer grondig spoelen met water. Droog en koel bewaren, bui­ten het bereik van kinderen

Fabrikant:
Oce Bio BV 
Postbus 5085 
5004 EB Tilburg

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder