Ook Comforts incontinentie verband regular bevat de unieke 100% natuurlijk katoenen toplaag, met extra absorberende kern tegen ongewenste geurtjes. Omdat katoen meer absorbeert en beter ademt bent u met Comforts incontinentie verband zeker van een effectieve en discrete werking, zonder de ongemakken van synthetische producten. Uw huid zal Comforts een verademing vinden, want allergiën, irritaties en andere huidproblemen krijgen door het katoen van Comforts geen kans.

Comforts is van de makers van Cottons tampons, maandverband, kraamverband en inlegkruisjes. Sinds 1994 bieden de Australische merken Cottons en Comforts vrouwen over de hele wereld het beste van en voor down under. Puur en effectief door de toepassing van 100% natuurlijk katoen.

Type: Incontinentie verband
Absorbtie niveau: Medium
Hypoallergeen: Ja
Natuurlijk: Ja, met toplaag van 100% natuurlijk katoen, bewezen chloor- & chemicaliën vrij
Ideaal voor: Licht tot gemiddeld urineverlies

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder