Test alert message!

Meel voor bruinbrood

Glutenvrij, lactosevrij, bron van vezels

Ingredienten:
Maiszetmeel, aardappelzetmeel, appel vezels, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, suikerbietenvezels, dextrose, gejodeerd zout, ZOETE LUPINEMEEL, suiker, rijsmiddel: E450, E500, E341
Kan sporen bevatten van ei, soja, noten en sesam.
 

Voedingswaarde per 100 gram: 

Energie 757 kJ / 180 kcal
Vet 0,2 gram
 waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 43 gram
 waarvan suikers 2 gram
Vezels 4 gram
Eiwit 1,9 gram
Zout 1,06 gram

Gebruik
Bereiding broodbakmachine: 
450 gram meel, 425 - 450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Voeg alle ingredienten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrije programma (wij adviseren maximaal 1 keer kneden, 1 keer rijzen, 1 keer bakken)

Bereiding oven:
450 gram meel, 425 - 450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Voeg alle ingredienten samen en mix voor ongeveer 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het rijzen voor ongeveer 35 minuten, tot het deeg aan de rand van het blik komt . Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200°C en laat het 45 minuten bakken. Na het bakken het brood, af laten koelen op een rooster onder een droge doek voor ongeveer 1 uur.

Fabrikant
Consenza BV
Postbus 85
3890 AB Zeewolde

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder