Test alert message!

Selenium methionine


Inhoud: 100 Tabletten


Het mineraal selenium is belangrijk voor een goede conditie van het haar en voor de nagels. Het is goed voor het behoud van gezonde cellen en weefsels en levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Selenium is onder meer nodig voor een normale productie van het schildklierhormoon en voor de werking van de schildklier. En tenslotte is selenium goed voor de vruchtbaarheid van de man.


Selenium is een essentieel mineraal en is betrokken bij verschillende processen in ons lichaam. Het is gebonden aan methionine, het essentiële zwavel-aminozuur. Dit krachtige mineraal ondersteunt de schildklier, is goed voor de vruchtbaarheid van de man en is goed voor haar en nagels. Als antioxidant is het goed voor ons afweersysteem en beschermt het gezonde weefsels en cellen in het lichaam tegen oxidatieve schade. Onze selenium is een L-selenomethionine supplement en geschikt voor vegetariërs.


  • Best opneembare vorm (methionine)

  • Draagt bij tot de normale werking van de schildklier en immuunsysteem

  • Goed voor de vruchtbaarheid van de man

  • Goed voor haar en nagels

  • Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

  • 100% GMO Vrij.

Samenstelling per dagdosering (1 tablet): Mineralen, Selenium (L-selenomethionine) 200 mcg (364%*).(* Referentie Inname). Categorie: Mineralen. Ingredienten: Microcrystalline cellulose (vulstof), katoenzaadolie (bindmiddel), magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel), mineralen, HPMC (glansmiddel/coating). Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.


Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.


Dagelijks 1 tablet met een glas water innemen.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder