Dauerbinde K zwaar elastisch zwachtel 7 m x 10 cm

Lange rek en goed te variëren met andere compressie producten  — deze eigenschappen zijn kenmerkend voor de Dauerbinde K En word gebruikt als steunende en ontlastende zwachtels voor ligamenten en gewrichten.

Toepassing
Steunen en ontlasten — ook het gewricht

Dauerbinde K bestaat uit een karakteristiek gripvast weefsel. De gewrichtszwachtels van K zijn kortere uitvoeringen van de Dauerbinde en zijn daarom geschikt ter ondersteuning en ontlasting rond de gewrichten.

Samenstelling
86% katoen, 7% polyamide, 7% elasthaan.

Gebruik
Dankzij de hoge rustdruk moet de langerekzwachtel in rusttoestand van de patiënt en 's nachts afgenomen worden. Het eenvoudige gebruik maakt aanleggen van de Dauerbinde ook mogelijk voor de verbandtechnisch minder geoefende gebruiker. De zwachtels voegen zich goed naar het desbetreffende lichaamsdeel, zijn niet dik en zijn zowel robuust als makkelijk te onderhouden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder