Inspirerende oefeningen om remmingen en angsten te leren loslaten en er voluit voor te gaan

"Ik zou zo graag... maar dat gaat nu eenmaal niet..." Iedereen droomt, maar ons verstand zegt dat dromen en de realiteit tegenover elkaar staan.

Als u uw dromen echter negeert, gaat u in tegen uw eigen waarden en idealen. Dromen zouden u moeten inspireren in het leven. Maar we onderdrukken onze dromen veel te vaak.

Dit boekje helpt u om u bewust te worden van (faal)angsten en verlammende vooroordelen die de weg versperren naar een gelukkig leven.

Als u alle remmingen kunt wegnemen en de nodige energie en hulpmiddelen verzamelt, kunt u op een strategische manier uw einddoel - uw droom dus - bereiken. Wees niet bang, graaf diep in uzelf en DURF ervoor te gaan! Maak van uw dromen uw doelen in het leven! Niets is onmogelijk!

Wees uw eigen mentale coach!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder