Waarom wordt de ene mens regelmatig geveld door een verkoudheid of griep, terwijl de andere er nooit last van lijkt te hebben? Waarom zijn bepaalde mensen vatbaarder voor allergieën? Het antwoord ligt bij ons immuunsysteem. Het menselijk lichaam is uitgerust met een natuurlijke weerstand om zich te beschermen tegen ziekten en infecties. Als dit verdedigingsmechanisme goed werkt is er geen vuiltje aan de lucht, maar wanneer ons lichaam onder druk komt te staan door bijvoorbeeld te veel stress of slechte voeding, kan het afweersysteem gaan haperen en worden we sneller ziek. In dit boek komt u te weten hoe u door de juiste voeding, vitaminen en mineralen in combinatie met een gezonde levensstijl uw natuurlijke weerstand kunt onderhouden en versterken. Bovendien ziet u hoe u ziekten zoals kanker, prostaatproblemen, diabetes, reumatische artritis en allergieën op een natuurlijke manier kunt bestrijden. Kortom, dankzij dit boek kunt u uw lichaam helpen om zich optimaal te beschermen.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder